ODRŽAVANJE

0

ODRŽAVANJE BAZENA – BRIGA MANJE

KAKO DO SAVRŠENE VODE U BAZENU ?!

Vlasnik ste bazena?

Što Vam je najbitnije?

Čistoća, sigurnost, povjerenje!?

  • Niste sigurni da li dobro održavate bazen, tj. na koji način i kojim sredstvima trebate tretirati vodu i bazensku tehniku?! Imate li vremena za održavanje bazena? Treba li Vam održavati bazen u sklopu kuće za iznajmljivanje? Znate li kome se obratiti?
  • Previše pitanja, a premalo odgovora!  Možda jednostavno želite da Vam netko provjeren, siguran i pouzdan ponudi usluge održavanja bazena?!Iskustvo, stotine izgrađenih i održavanih bazena, vlastiti servis, laboratorij, tehnologija i kemikalije. Ukratko, BRIGA MANJE.
  • U mogućnosti smo Vam ponuditi sljedeće usluge:

servis bazenske tehnike (dijagnostika, izlasci na teren, redovna održavanja, rezervni dijelovi, itd.)

 

  • 2017/18.:NAJPOVOLJNIJE CIJENE U HRVATSKOJ kemijskih proizvoda za održavanje vode ; sve dostupno ODMAH sa skladišta
  • (svi naši proizvodi posjeduju dozvole Ministarstva zdravstva, kao i sve potrebne ateste i certifikate za prodaju u Republici Hrvatskoj)
  • organizirana obuka odgovornih osoba (upravljanje strojarnicom i održavanjem bazena)

 

Imajte na umu da zakonski morate organizirati održavanje bazena u sklopu kuće za iznajmljivanje, od strane osobe ili tvrtke koja ima položen ispit za rad s kemijskim sredstvima, kao i sredstva za održavanje odobrena od strane Ministarstva. Nažalost, ukoliko se ne pridržavate ovih odredbi, kazne su veoma visoke.

  • Odaberite sigurnost i povjerenje i riješite se briga.

Odaberite ASTRACIA  uslugu servisa i održavanja bazena.

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni smo prihvatiti kolačiće u skladu s našim pravilima o kolačićima.