Za zabavu, za fitness

0

Igračke namijenjene bazenima, odnosno vodi, znaju biti jednako zabavne I korisne kako za mlade tako I za stare. Bilo da kupite luftić za opuštanje, lopte za plažu, kit za košarku, odbojku ili stolni tenis, ima mnogo izbora za igru I uživanje u bazena I van bazena. Također, na tržištu se može pronaći I mnogo opreme koje možete montirati u bazen u svrhu bolje životne forme I zdravlja.

Plutajuće “igračke”, ležaljke, ili plutajući otoci su trenutno u trendu.

Pogotovo oni na koje može stati više ljudi, čaša pića, ili čak igrače karte. Dolaze u raznim oblicima I u raznim temama. Izbor je stvarno velik.

Ping pong set dolazi opremljen sa reketima, lopticama, plutajućim stolom I mrežom. Također, moguće je kupiti I setove za nogomet, golf, košarku, odbojku, I vaterpolo koji mogu zabaviti cijelu obitelj. Svi ovi setovi napravljeni su posebno za vodu I moguće ih je postaviti u skoro sve tipove bazena.

Posebno dizajnirana fitness oprema je također dostupna I moguće je kupiti setove za vodeni aerobik, I trening otpornosti (podvodni bicikl, traka za trčanje, utezi).

Koristimo kolačiće kako bismo vam pružili najbolje online iskustvo. Suglasni smo prihvatiti kolačiće u skladu s našim pravilima o kolačićima.